Družba SCJ


 
 

Službenica Božja
Majka Marija
Krucifiksa Kozulić


 
Daj mi mjesto, o moj Isuse, u svom Srcu, tu želim odmor svoj. * U zajedništvu je snaga. * Ljubav je jedino sredstvo kojim se sprječava zlo, a potiče dobro. * Jedno djelo ljubavi veće je od osvajanja kraljevstava.

 
 

Molitva

Gospodine Bože,
Ti si odabrao
Majku Mariju
Krucifiksu Kozulić
da širi ljubav Tvoga
božanskog Srca
među malenima
i najpotrebnijima.
Proslavi svoju Službenicu
čašću oltara
da nam bude primjer
i zagovornica
na našem životnom putu
i radu za rast
Tvoga kraljevstva na zemlji.

Ponizno Te molim
da mi po njezinu zagovoru
udijeliš milost
za koju Te sada
posebno molim ...

Po Kristu Gospodinu našem.
Amen.

Oče naš, Zdravo Marijo,
Slava Ocu ...

Milosti primljene zagovorom
Majke Marije Krucifikse
javite na sljedeći kontakt.

 
 


 
 
 
 

Webmail pristup @sestre-scj.hr

Email
Password 

Vaše molitvene potrebe

Vaša e-adresa * tko želi


Bojana
petak, 18. travanj 2014, 14:22:34


Dragi Boze molim te vrati nam Ivicu da nase djete ima oca.molim te obrati ga da ponovo se vrati na pravi put.Gospodine cuj vapaj moji koji godinama ti zapomazem. Gospodine tesko mi je gledat ga kako kako nam svakim danom sve vise dalji.

ivana
četvrtak, 17. travanj 2014, 19:29:03


Drage sestre molim vas pomolite se za zdravlje moga supruga i moje obitelji. Hvala Bogu sto ste tu ........

Odgovor: s. Silvana
petak, 18. travanj 2014, 20:12:33


Draga i poštovana Ivana, u ove dane intenzivne molitve i sjedinjena s Raspetim i Uskrslim, povjeravamo Kristovu Srcu i zagovoru službenice Božje Majke Krucifikse sve Vaše potrebe i nakane. I dok molimo želimo Vam doista blagoslovljen Uskrs u želji da Isus iznova uskrsne u srcu svakoga čovjeka te ga ispuni radošću, nadom, ljubavlju i životom za kojim toliko čezne sigurni kako nema te patnje, boli ili tame koju Isus svojom ljubavlju i svojim uskrsnućem nije otkupio. Sretan i blagoslovljen Uskrs žele Vam od srca Vaše Sestre.

majka
četvrtak, 17. travanj 2014, 19:06:57


Drage sestre molim Vas da molite za jednu majku ,i njenog sina ,da dragi Bog kameno srce njenog sina omeksa i da shvati da mu je majka u zivotu dala svu ljubav ovog svijeta a materjalno onoliko koliko je mogla odrecuci se puno puta svog zivota da bi zastitila svoje dijete .Hvala Vam

Odgovor: s. Silvana
petak, 18. travanj 2014, 20:11:23


Draga i poštovana majko, u ove svete dane kada se prisjećamo mača boli koji je probo srce i dušu Marije, Isusove majke, molimo za majku i sina koje ste nam preporučili u molitve kako bi se dva srca iznova susrela u uzajamnoj ljubavi, poštovanju, zahvalnosti i razumijevanju. Bogu kojemu je sve moguće po moćnom zagovoru službenice Božje Majke Krucifikse povjeravamo Vaše plemenite nakane i želimo Vam od srca sretne, ljubavlju i mirom ispunjenje vazmene blagdane.

lg
četvrtak, 17. travanj 2014, 14:31:14


Drage sestre molim Gospodina za milost da se članovi moje obitelji ispovjede, već dulje vremena ne idu ni na misu ni nedjeljom ni blagdanima. A ja za sve njih molim da se obrate i Bogu svome vrate. Pomozite mi svojim molitvama, jer moje riječi oni ne čuju nego mi se i rugaju.
Velik je Gospodin, on i najokorjelija srca po svome milosrđu može dozvati k sebi. Njemu prepuštam vrijeme i mjesto, jer u Gospodina ja se uzdam, duša se moja u Njegovu uzda Riječ. A došao je radi griješnika. Molit ću i dalje, ustrajno, strpljivo. I znam da će se dogoditi! Unaprijed se radujem.
Hvala vam.

Odgovor: s. Silvana
petak, 18. travanj 2014, 20:09:54


Draga i poštovana LG, molimo zajedno s Vama za Vašu obitelj kako bi se ovoga Uskrsa susrela s Gospodinom i doživjela ljepotu novoga života. Isus koji je došao radi grešnika i koji im je tijekom svojega zemaljskoga života neumorno iskazivao svoju ljubav, razumijevanje i oproštenje i koji se radovao više obraćenju jednoga grešnika nego li devedeset i devetorici pravednika vjerujemo da će pronaći put do srca vaših najmilijih. Službenica Božja Majka Krucifiksa bila im moćna zagovornica na putu susreta s Uskrslim, a Vama i svima Vašima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.

lili
četvrtak, 17. travanj 2014, 14:24:05


Zahvala sestrama srca Isusova

S neizrecivim veseljem javljam da je operacija moga supruga uspješno prošla, da se dobro oporavlja, i znam da su naše molitve uslišane. Hvala Tvorcu, Gospodaru života. On je put, istina i ŽIVOT.
Preporučam i dalje u molitve moju obitelj, tri sina, da se Gospodin proslavi u njihovim životima.

Zahvalna Gospodinu što kroz vašu družbu u našem gradu sijaju zrake koje izlaze iz Isusova srca i što ljubav ste sama, jer i molitva je sjedinjenje s Bogom a to nam puno znači kad u teškoćama znamo da postoje dušice koje s nama i za nas mole Gospodina.

Neka Gospodin pošalje puno duša koje će se odazvati njegovu pozivu i izbliza ga slijediti.

Od srca hvala

Lili iz Rijeke

Odgovor: s. Silvana
petak, 18. travanj 2014, 20:07:50


Draga i poštovana Lili, zahvaljujemo Gospodinu na uslišanim molitvama, a Majci Krucifiksi na moćnom majčinskome zagovoru. Dijeleći s Vama radost udijeljene milosti Vašem suprugu želimo brz i uspješan oporavak te Vama i cijeloj Vašoj obitelji blagoslovljen te ljubavlju, radošću i zahvalnošću ispunjen Uskrs. Isus, koji je raspet na križu iz ljubavi prema Ocu i čovjeku podario svoj život kako bi nas otkupio, bio sa svima Vama te ga na svojem putu prema Emausu i ovoga Uskrsa susreli. Pozdravljaju Vas i mole za Vas i za Vašu obitelj Vaše Sestre. Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs!
 
subota, 19.04.2014. 01:15

 
 

Najave

Imendani sestara21. - 27. travnja
Duhovne vježbe
za sestre
(Lovran)26. i 27. travnja
Susret hrvatske
katoličke mladeži
u Dubrovniku
29. travnja
Dan
službenice Božje
Majke Marije
Krucifikse Kozulić
1. svibnja
Godišnja skupština
Družbe
Dan molitve za
duhovna zvanja

Molimo
Večeri za mlade
Ususret SHKM
u DubrovnikuPrvi petak u mjesecuPobožnost
Presv. Srcu Isusovu
Lectio divinaEuharistijsko klanjanje

Dobro došli!

 
 

 Riječ Svetoga Oca

 

 
 

BOŽJA RIJEČ
DANAS ZA TEBEPonavljaj danas često
i živi ovu Božju riječ:

Kad Isus vidje majku
i kraj nje učenika
kojega je ljubio,
reče majci:
Ženo! Evo ti sina!
Zatim reče učeniku:
Evo ti majke!
I od toga časa
uze je učenik k sebi.
Iv 18, 1 - 19, 42


e-razglednice