Utemeljiteljica - Molitve i uslišanjaNada
srijeda, 06. travanj 2011, 09:46:33


Drage sestre!
Hvala vam na molitvama. Dragi Bog je uslišao molitve, Doroteja je operirana, sve je prošlo dobro, stigli su patološki nalazi (oni su negativni) tako da ne treba nikakva terapija.Hvala što se molite i za moje potrebe. Bog Vas blagoslovio i čuvao. Zahvalna Nada
 


Davorka
četvrtak, 31. ožujak 2011, 22:32:19


Drage sestre neka Vas dragi Bog blagoslovi za sve vaše molitve kojima ste mi pomogle. Uvijek kada čitam Vaš odgovor poteku mi suze jer znam da nisam sama u svojim molitvama i u svojim problemima. Po vašim molitvama i zagovoru vaše majke Marije dragi Bog mi je uslišio puno toga za što smo molili, a jedno od toga je da je suprug dobio posao i za koji dan počinje raditi. Molite i dalje za mene i moju obitelj neka dragi Bog providi našu situaciju, posebno da riješimo sve probleme sa šogorom koji nas želi izbaciti iz kuće, da se to riješi da bude za sve dobro. hvala vam na molitvama za mog brata, nalazi svih pretraga bili su zadovoljavajući. Hvala Svevišnjem i Svemogućem na svemu i neka Njegov blagoslov počiva na svima nama.Veki
subota, 19. veljača 2011, 19:44:36

Drage sestre, uz vašu molitvu i po zagovoru Majke Marije Krucifikse Kozulić, operacija moje mame je prošla u najboljem redu, a moj dragi je sretno stigao na odredište. Za otprilike 2 tjedna se vraća, put traje preko 20 sati avionom pa vas molim da nas i dalje uključujete u molitve: da nam ovo vrijeme razdvojenosti što lakše protekne i da se on sretno vrati kući. Pomolite se molim vas i da počnemo razgovarati o našoj zajedničkoj budućnosti, zasnivanju obitelji, i da se počnu rješavati problemi koji su sada tome prepreka. Molite se da nam dragi Bog da snage da prebrodimo sve što moramo kako bismo bili sretni zajedno i okrunili našu ljubav brakom - blagoslovljenim od Boga. Hvala vam od srca!
 


HRVOJE

četvrtak, 17. veljača 2011, 11:51:46

Drage sestre, hvala Vam na molitvama za moju nakanu, (ispit motorike), dijelim s Vama veliku radost i zahvaljujem dragom Bogu za uslišane molitve, POLOŽIO SAM, sretan sam, hvala Bogu što postojite, što nas riječju Božjom utvrđujete u vjeri i ljubavi, molimo jedni za druge.
Hvala presvetom Srcu Isusovu za njegovu vječnu ljubav, neka nas sve natapa, neka pobijedi ljubav.......
Hvala Vam
 


Diana

ponedjeljak, 14. veljača 2011, 09:12:54

Drage sestre, htjela bi Vam zahvaliti na vašoj ustrajnosti i ljubavi koju pokazujete prema potrebnima na ovim stranicama, jer je opipljiv Duh Božji
pun ljubavi i strpljenja a Majka Marija Krucifiksa Kozulić bdije i zagovara. Zato vjerujem da po vašim molitvama i zagovoru Majke Krucifikse događaju čuda. Jedna meni bliska osoba ispovjedila se nakon četiri, pet godina.Eto radosti, hvala Gospodinu, vama sestrice i Majci Krucifiksi.
Božji blagoslov vas uvjek pratio i čuvao i radosna sam za sve vaše molitve.
 

Hvaljen Isus i Marija!

Zovem se D. V. i pišem Vam iz Kliničkoga bolničkoga centra "Rijeka"! Pred 3 dana sam počeo moliti molitvu Majke Marije Krucifikse Kozulić za zdravlje da budem zdrav i da što prije odem kući i Majka Marija Krucifiksa Kozulić mi je već pomogla jer mi se milost već ostvarila jer u ponedjeljak idem kući i iako nisam dobio nalaze magnetne rezonancije već znam da su mi nalazi dobri jer mi je milost da idem kući već uslišana! Nalaze nisam dobio ali znam da je sve u redu jer vjerujem u Boga i shvatio sam ovaj svoj odlazak u bolnicu kao Božju kušnju koja mi je otvorila oči i ojačala moju vjeru do maksimuma!

Dao sam neke zavjete dragom Bogu za vrijeme ove moje bolesti kojih se kanim držati do kraja života! Dijagnosticirana mi je Adisonova bolest - autoimuna bolest koja se uspješno liječi s tabletama i omogućava gotovo normalan život uz pojedina ograničenja! Prihvatio sam bolest kao kušnju i ponovo se rodio kao pravi vjernik, a ne kao licemjerni vjernik na papiru - sa svim svetim sakramentima i katoličke vjere ali slabog vjerničkoga života!

Imam 33 godine i ne bojim se jer je Bog uz mene i hvala Majci Mariji Krucifiksi na uslišanoj molitvi i milosti!

Pozdrav iz riječke bolnice i vidimo se na misi-zajednici vjernika Vaš D. V. !
 Drage sestre Presvetog Srca Isusova!

Hvaljen Isus i Marija!!

Zovem se Ivan V. i student sam druge godine Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Molio sam milost i zagovor Majke Marije Krucifikse Kozuluić svakim danom prije spavanja i uvjeren sam da sam po njenom zagovoru položio sve ispite s prve godine s odličnim ocjenama. Nadam se, tj. uvjeren sam da će to tako i dalje ostati i da će mi Majka Marija odgovoriti na moje molitve i podupirat me u novim izazovima i novim ispitima!

S poštovanjem,
Ivan V.